Ga naar de inhoud
  • Persoonlijke aanpak
  • 20 jaar ervaring
  • Kennis van energie-efficiënte
  • Kosteloos advies
  • Snel schakelen
  • Persoonlijke aanpak
  • 20 jaar ervaring
  • Kennis van energie-efficiënte
  • Kosteloos advies
  • Snel schakelen

Nieuwbouw

Samen zetten we het beste resultaat neer om uw dromen tot werkelijkheid te brengen.

ROBO: Jouw Partner in het Realiseren van Droomwoningen

ROBO: Jouw Partner in het Realiseren van Droomwoningen

Droomt u ervan uw eigen huis te bouwen? ROBO begrijpt dat voor velen dit de ultieme wens is. Als expert in particuliere woningbouw is ROBO volledig toegewijd aan het realiseren van uw droomhuis. Met onze diepgaande kennis en meer dan 20 jaar ervaring weet ROBO precies hoe we het beste resultaat kunnen bereiken en uw dromen tot werkelijkheid kunnen brengen.

ROBO Ontwerpt

ROBO Ontwerpt

Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, eigentijdse stijl of juist de charme van de jaren 30 verkiest, ROBO begrijpt dat uw smaak uniek is. ROBO ontwerpt met de persoonlijke wensen van de eindgebruiker als uitgangspunt en dat leidt tot verassende en unieke ontwerpen. Tevens kan ROBO als gecertificeerd energieadviseur uw voorkeuren ten aanzien van energiezuinige bouwmethodes naadloos verwerken in het ontwerp. Al deze wensen en voorkeuren vormen het hart van ons ontwerpproces. Met gedegen expertise op diverse gebieden biedt ROBO deskundig advies om u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. In een persoonlijk gesprek, waarin u alles kunt delen, brengt ROBO uw wensen in kaart. Zo verkrijgt ROBO een diepgaand begrip van uw voorkeuren, waardoor er gestart kan worden met het creëren van een op maat gemaakt ontwerp.

ROBO een energiek en gedreven bureau gevestigd in Nuenen.

ROBO biedt als gecertificeerd energieadviseur BENG-berekeningen, energielabels en deskundigheid voor Nul-op-de-meter en Passiefhuis projecten. We ondersteunen daarnaast gasvrije renovaties, altijd met een duurzame toekomst als focus.

Ervaren en Gepassioneerd

Meer dan 20 jaar ervaring in architectuur voor nieuw- en verbouw.

Technische Expertise

Gecertificeerd energie adviseur en bevoegd voor Energielabels en BENG – berekeningen

Bouwkundige keuringen

Specialist in bouwkundige keuringen voor de aan- en verkoop van uw woning.
ROBO Ontzorg

ROBO Ontzorg

Het ontwerpproces is voltooid en besproken met de gemeente. Nu begint de fase van gedetailleerde bouwkundige uitwerking, waarin onze expertise tot uiting komt. ROBO dient de omgevingsvergunning in en begeleidt het proces binnen de gemeentelijke instanties. Met de nieuwe wetgeving is het belangrijk zowel de bouwer als de kwaliteitsborger te betrekken bij de bouwkundige uitwerking om te zorgen dat het bouwwerk voldoet aan normen en wordt gerealiseerd zoals uitgewerkt. We contracteren samen een kwaliteitsborger die documenten vooraf toetst en de bouw borgt. ROBO verzorgt voorbereidende meldingen bij de gemeente en levert bouwkundige tekeningen, technische omschrijvingen, toetsing aan het Besluit Bouwwerken Leefomgeving, BENG- en MPG-berekeningen, en constructieberekeningen. We streven naar gedetailleerde documentatie om de bouw zonder discussie en meerwerk te kunnen afronden, en bieden ook begeleiding tijdens het bouwproces.

Deze mensen gingen u voor:

Deskundig Advies voor Uw Droomontwerp

Deskundig Advies voor Uw Droomontwerp

Met gedegen expertise op diverse gebieden biedt ROBO deskundig advies om u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. In een persoonlijk gesprek, waarin u alles kunt delen, brengt ROBO uw wensen in kaart. Zo verkrijgt ROBO een diepgaand begrip van uw voorkeuren, waardoor er gestart kan worden met het creëren van een op maat gemaakt ontwerp.

Het is al bijna geregeld! Bel, mail of het vul het formulier in.

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact op! U kunt ons ook telefonisch benaderen voor het laten maken van een offerte.

Contactformulier