• HSB energiezuinige aanbouw
Het
Fundament
Voor de
Start van een
Goede Bouw!

Bouwtechnische keuring in
Sint Oedenrode

Gefeliciteerd! U overweegt een woning in Sint Oedenrode te kopen. Laat ROBO een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Sint Oedenrode uitvoeren. Zowel voor de aankoop als voor de verkoop van een woning kunt u bij ons terecht voor een bouwtechnische keuring. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning. Waardoor u beter weet wat u koopt.

Wat is een bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring zoals ROBO die voor u in Sint Oedenrode uitvoert is bedoeld om de kwaliteit van de woning te bepalen. Alle onderdelen van de woning worden visueel geïnspecteerd, de kwaliteit daarvan wordt verwerkt in een uitgebreide rapportage. Waardoor U een goed beeld van de eventuele gebreken krijgt, achterstallig onderhoud en herstelkosten. De herstelkosten worden opgenomen in een van twee kolommen. In kolom 1 de directe kosten of in kolom 2 de kosten op termijn. Tevens is het mogelijk om tijdens de keuring enkele woningverbeteringen op te geven, zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van een badkamer. De kosten hiervoor worden opgenomen in de rapportage. U ontvangt, maximaal 1 dag na de keuring, een overzichtelijke en uitgebreide rapportage via e-mail.

Voordelen van een bouwtechnische keuring.

  • Inspectie door een onafhankelijke bouwkundige.
  • De resultaten zijn op te nemen als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst.
  • Het rapport voldoet aan de normen van de NHG.
  • Het versterkt uw onderhandelingspositie
  • Bouwkundige tips en advies tijdens de keuring.

Waarom een keuring laten uitvoeren door ROBO

U heeft niet te maken met verschillende afdelingen en personen van een grote organisatie. Bij ROBO vraagt u een keuring aan en heeft u vanaf het eerste contact tot uw laatste verzoek om informatie te maken met maar één persoon. ROBO staat voor persoonlijke benadering, advies op maat, kwaliteit en betrouwbaarheid. ROBO voert tevens bouwtechnische keuringen uit voor Vereniging Eigen Huis, zie blog artikel.
Mocht u plannen hebben om uw woning te gaan verbouwen dan kan ROBO u tevens van dienst zijn bij het maken van het ontwerp tot en met de oplevering.

Kosten bouwtechnische keuring in Sint Oedenrode

Een bouwtechnische keuring kost €360,- inclusief BTW voor een woning van maximaal 450m³. Eventuele bijgebouwen tellen mee in deze inhoud. Voor woningen met een inhoud groter dan 1100m³ inclusief bijgebouwen, klikt u op de onderstaande link.

Bouwtechnische keuring Prijs incl. btw
0 – 450 m3 € 360
451 – 700 m3 € 405
701 – 900 m3 € 465
901 – 1100 m3 € 510

Referenties

Mevrouw Janssen:
We hebben al bij diverse projecten met ROBO bureau samengewerkt, naar volle tevredenheid. ROBO heeft veel kennis op het gebied van bouwtechnische keuringen, rapportages worden snel gestuurd en communicatie verloopt prettig. We hopen nog vaak van ROBO bouw gebruik te kunnen maken.

De heer Slaats:
Rob heeft voor ons een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Rob was zeer snel en flexibel met het maken van een afspraak. Tijdens de keuring hebben we veel uitleg en advies over de woning gekregen en wist hij antwoord te geven op al onze vragen. Na afloop kregen we het rapport al heel snel toegestuurd. Zeer vriendelijke en vakbekwame man!