• Vergroten woonhuis
Het
Fundament
Voor de
Start van een
Goede Bouw!

Bouwtechnische keuring in Geldrop

Gefeliciteerd! U overweegt een woning in Geldrop te kopen. Laat ROBO een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Geldrop uitvoeren. Zowel voor de aankoop als voor de verkoop van een woning kunt u bij ons terecht voor een bouwtechnische keuring. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning. Waardoor u beter weet wat u koopt.

Wat is een bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring zoals ROBO die voor u in Geldrop uitvoert is bedoeld om de kwaliteit van de woning te bepalen. Alle onderdelen van de woning worden visueel geïnspecteerd, de kwaliteit daarvan wordt verwerkt in een uitgebreide rapportage. Waardoor U een goed beeld van de eventuele gebreken krijgt, achterstallig onderhoud en herstelkosten. De herstelkosten worden opgenomen in een van twee kolommen. In kolom 1 de directe kosten of in kolom 2 de kosten op termijn. Tevens is het mogelijk om tijdens de keuring enkele woningverbeteringen op te geven, zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van een badkamer. De kosten hiervoor worden opgenomen in de rapportage. U ontvangt, maximaal 1 dag na de keuring, een overzichtelijke en uitgebreide rapportage via e-mail.

Voordelen van een bouwtechnische keuring.

  • Inspectie door een onafhankelijke bouwkundige.
  • De resultaten zijn op te nemen als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst.
  • Het rapport voldoet aan de normen van de NHG.
  • Het versterkt uw onderhandelingspositie
  • Bouwkundige tips en advies tijdens de keuring.

Waarom een keuring laten uitvoeren door ROBO

U heeft niet te maken met verschillende afdelingen en personen van een grote organisatie. Bij ROBO vraagt u een keuring aan en heeft u vanaf het eerste contact tot uw laatste verzoek om informatie te maken met maar één persoon. ROBO staat voor persoonlijke benadering, advies op maat, kwaliteit en betrouwbaarheid. ROBO voert tevens bouwtechnische keuringen uit voor Vereniging Eigen Huis, zie blog artikel.
Mocht u plannen hebben om uw woning te gaan verbouwen dan kan ROBO u tevens van dienst zijn bij het maken van het ontwerp tot en met de oplevering.

Kosten bouwtechnische keuring in Geldrop

Een bouwtechnische keuring in Geldrop kost €310,- inclusief BTW voor een woning van maximaal 450m³. Eventuele bijgebouwen tellen mee in deze inhoud. Voor woningen met een inhoud groter dan 1100m³ inclusief bijgebouwen, klikt u op de onderstaande link.

Bouwtechnische keuring Prijs incl. btw
0 – 450 m3 € 310
451 – 700 m3 € 350
701 – 900 m3 € 400
901 – 1100 m3 € 445

Referenties

De heer Van Kemenade:
ROBO heeft de bouwtechnische keuring voor de aankoop van onze woning verzorgd. Op korte termijn beschikbaar en gedurende het hele proces geduldig en communicatief. Ondanks tijdsdruk vanwege een afspraak van de verkoopmakelaar werd de tijd genomen voor de keuring en kregen we erg veel uitleg, dezelfde dag ontvingen wij een gedetailleerde rapportage. Zo hebben we een volledig beeld van de bouwtechnische staat van ons huis. Prima ervaring.

Mevrouw Creusen:
Op 29 januari 2019 heb ik De heer Van Rooij een bouwkundige keuring laten uitvoeren van mijn toekomstige woning. Bij het telefonisch kennismakingsgesprek had ik al meteen het gevoel op de juiste plek te zijn. Na mijn opdracht tot keuring van de woning kon ik ten alle tijden bellen wanneer ik nog vragen of opmerkingen had omtrent de woning welke gekeurd diende te worden. Aangezien ik zelf niet bij de keuring aanwezig kon zijn moest ik dus de gehele verantwoording aan de heer Van Rooij over laten. Daaromtrent had ik het volste vertrouwen dat hij zijn werk goed zou doen. Na de keuring heb ik na een uurtje het rapport ontvangen en stond De heer van Rooij open om dit rapport telefonisch met mij te doorlopen en uitleg te geven. Daarvoor mijn dank.