• HSB energiezuinige aanbouw
Het
Fundament
Voor de
Start van een
Goede Bouw!

Bouwtechnische keuring in
Den bosch

Gefeliciteerd! U overweegt een woning in Den bosch te kopen. Laat ROBO een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Den bosch uitvoeren. Zowel voor de aankoop als voor de verkoop van een woning kunt u bij ons terecht voor een bouwtechnische keuring. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning. Waardoor u beter weet wat u koopt.

Wat is een bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring zoals ROBO die voor u in Den bosch uitvoert is bedoeld om de kwaliteit van de woning te bepalen. Alle onderdelen van de woning worden visueel geïnspecteerd, de kwaliteit daarvan wordt verwerkt in een uitgebreide rapportage. Waardoor U een goed beeld van de eventuele gebreken krijgt, achterstallig onderhoud en herstelkosten. De herstelkosten worden opgenomen in een van twee kolommen. In kolom 1 de directe kosten of in kolom 2 de kosten op termijn. Tevens is het mogelijk om tijdens de keuring enkele woningverbeteringen op te geven, zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van een badkamer. De kosten hiervoor worden opgenomen in de rapportage. U ontvangt, maximaal 1 dag na de keuring, een overzichtelijke en uitgebreide rapportage via e-mail.

Voordelen van een bouwtechnische keuring.

  • Inspectie door een onafhankelijke bouwkundige.
  • De resultaten zijn op te nemen als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst.
  • Het rapport voldoet aan de normen van de NHG.
  • Het versterkt uw onderhandelingspositie
  • Bouwkundige tips en advies tijdens de keuring.

Waarom een keuring laten uitvoeren door ROBO

U heeft niet te maken met verschillende afdelingen en personen van een grote organisatie. Bij ROBO vraagt u een keuring aan en heeft u vanaf het eerste contact tot uw laatste verzoek om informatie te maken met maar één persoon. ROBO staat voor persoonlijke benadering, advies op maat, kwaliteit en betrouwbaarheid. ROBO voert tevens bouwtechnische keuringen uit voor Vereniging Eigen Huis, zie blog artikel.
Mocht u plannen hebben om uw woning te gaan verbouwen dan kan ROBO u tevens van dienst zijn bij het maken van het ontwerp tot en met de oplevering.

Kosten bouwtechnische keuring in Den bosch

Een bouwtechnische keuring in Den bosch kost €355,- inclusief BTW voor een woning van maximaal 450m³. Eventuele bijgebouwen tellen mee in deze inhoud. Voor woningen met een inhoud groter dan 1100m³ inclusief bijgebouwen, klikt u op de onderstaande link.

Bouwtechnische keuring Prijs incl. btw
0 – 450 m3 € 355
451 – 700 m3 € 400
701 – 900 m3 € 445
901 – 1100 m3 € 490

Referenties

Mevrouw Snoeks:
Met de keuring van het huis, die je voor ons hebt gedaan, zijn wij zeer tevreden. Een duidelijk verhaal en met een goed advies. Het verslag zag er prima uit en je was een heel aardige man.
Super bedankt hiervoor. Groetjes Wil en Paulien.

De heer Baxk:
Bij aankoop van ons huis hebben we een bouwkundige keuring laten doen door ROBO. Op de dag van de keuring hadden we het rapport al in handen, wat ons waardevolle informatie gaf om de koop af te ronden. We zijn super tevreden met de dienstverlening.