• Nieuwbouw woning
Het
Fundament
Voor de
Start van een
Goede Bouw!

Aanvragen bouwtechnische keuring

U gaat als volgt te werk als u een bouwtechnische keuring wilt aanvragen. Vul onderstaand formulier in. ROBObureau stuurt u dezelfde dag nog een keuringsopdracht toe met daarbij een aantal data waarop de keuring uitgevoerd kan worden. Dit is meestal al mogelijk op zeer korte termijn. Vervolgens kunt u een afspraak maken met de verkopende partij (verkopend makelaar en/of verkoper) zodat we de woning kunnen betreden. Ik adviseer u om zelf bij de keuring aanwezig te zijn. Zorg ervoor dat de inhoud van de woning inclusief eventuele bijgebouwen bij u bekend is.

Voor al uw overige vragen of het telefonisch doorgeven van uw opdracht bel dan 040 – 29 06 055. Houd hiervoor de gegevens, bij de hand zoals vermeld in onderstaand formulier.
  1. De offerte, rapportage en factuur worden op naam gesteld op de hier ingevoerde gegevens. Indien u bijvoorbeeld de factuur op een andere naam wenst dan dient u dit aan te geven in het opmerkingenveld hieronder.
  2. Geef hier het adres op van het object wat gekeurd dient te worden. Minimaal vereiste gegevens zijn postcode en huisnummer.
  3. Inhoud woning inclusief eventuele bijgebouwen.
  4. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperkt u met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning.
  5. Heeft u aanvullende informatie, vragen of specifieke aandachtspunten voor deze opdracht dan kunt u dit hier vermelden.