• HSB energiezuinige aanbouw
Het
Fundament
Voor de
Start van een
Goede Bouw!

Duurzaam bouwen

Het nieuwe bouwen

De verwachting van nagenoeg alle deskundigen is dat de energie prijzen de komende 20 jaar snel zullen stijgen met percentages hoger dan de inflatie. Het is daarom zeer aantrekkelijk om naar energiezuinige oplossingen te kijken. De laatste jaren zijn er al vele energiezuinige bouwconcepten op de markt verschenen. Als de opdrachtgever verder wil gaan dan de minimale eisen uit het bouwbesluit werkt ROBO met het passiefhuis concept. Dit concept onderscheidt zich door de bijzondere combinatie van een zeer hoogwaardig en aangenaam binnenklimaat en een zeer laag energieverbruik. Wij zijn van mening dat dit financieel het aantrekkelijkste concept is voor energiezuinige (ver)bouw. Dit wordt gerealiseerd door een ontwerp waarbij efficiënt gebruik wordt gemaakt van passieve energie, een optimale thermische schil en een minimum aan installaties.

Energie efficiënte woning

U besluit als opdrachtgever zelf in welke mate u investeert in een maandelijks lagere energierekening. Met de juiste investering kan deze tot zelfs NUL worden teruggebracht bij nieuwbouw. In de levensduur van het huis worden deze extra investeringskosten ten aanzien van de energetische maatregelen terugverdiend. U gaat na deze periode dus iedere maand geld besparen!

Naast deze besparing is een extra waarde stijging van uw woning aannemelijk gezien de verwachtte toename van energiekosten. Zo verdient u twee keer met deze investering in energiezuinig bouwen.

Bouwplannen?

duurzaam bouwenHeeft u plannen om uw bestaande woning te gaan verbouwen, dan helpt ROBO u graag om een doordacht plan te maken. De woning is dan na de verbouwing energie efficiënter en comfortabel met een gezond binnenklimaat. Wij vinden voor u de optimale oplossing met de juiste balans tussen investering, woonlasten daling en stijging van de waarde van uw woning.

Bij plannen voor een nieuwbouw woning helpen wij u naar een energie efficiënt, comfortabel huis met een zéér lage energierekening. Als u wilt zelfs een zelfvoorzienende woning ZONDER energierekening.